Cursuri de formare profesionala
Dezvoltator de programe de formare profesionala. Furnizor autorizat de formare profesionala acreditat de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanlor Vârstnice, Ministerul Educatiei Nationale prin Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Consultanta > Proiecte cu Finantare Europeana

SC COMARGO SRL va asigura accesul la programe cu finantare Europeana gratie experientei in parteneriate si managementul unor astfel de proiecte.

Aplica acum pentru CURSURI GRATUITE de calificare in meseriile:

OSPATAR si

COFETAR-PATISER

Cursurile sunt organizate in cadrul proiectului ”COMPASS: oportunitati pentru viitor prin sanse egale pentru femei”, finantat in cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Obiectivul general al proiectului il reprezinta facilitarea accesului pe piata muncii a femeilor prin calificare/recalificare/specializare/perfectionare.

CONDITII DE PARTICIPARE:

Varsta: intre16 ani si 65 de ani;

Domiciliul: Cluj Napoca (se accepta si viza de flotant);

Studii: minim gimnaziu.

RELATII si detalii:

Tel. 0740-337113 sau

E-mail: adrianamaria@comargo.ro.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SC COMARGO SRL a finalizat cu succes la 31 mai 2010 proiectul ”Formare profesionala a angajatilor la nivel European” impelentat in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Cluj. Beneficiarii proiectului au fost 135 de angajati ai intreprinderilor din zona NV. Managementul acestui proiect a fost asigurat de SC Comargo SRL Cluj-Napoca prin Dl. Gostian Claudiu - Manager Proiect.

Va oferim consultanta in scrierea proiectelor cu finantare europeana fie in parteneriat fie in regim propriu pe toate axele de finantare deschise.

Pentru informatii suplimentare privind proiectele cu finatare UE va rugam accesati rubrica ”Contact