Cursuri de formare profesionala
Dezvoltator de programe de formare profesionala. Furnizor autorizat de formare profesionala acreditat de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanlor Vârstnice, Ministerul Educatiei Nationale prin Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Despre noi

 Cine suntem?

Comargo Business School a luat nastere in anul 2003, venind in intampinarea mediului de afaceri prin adaugarea de valoare resursei umane facilitand companiilor, angajatilor acestora, si nu in ultimul rand intreprinzatorilor sa dobandeasca cunostintele si experienta necesare pentru a-si imbunatati productivitatea si performanta operationala, de a identifica noi oportunitati de business. Imbunatatirea calitatii si eficienta operationala sunt elementele care fac diferenta intr-un mediu puternic concurential, precum piata globalizata.

   O echipa de tineri entuziasti si pasionati de ceea ce facem, cu o bogata experienta in:

  • dezvoltarea de programe de formare profesionala
  • training-uri de specialitate customizate pe nevoile organizatiei client
  • consultanta de specialitate in resurse umane, management si marketing

  

 

Beneficiile colaborarii noastre:

Prin absolvirea unui curs de calificare:

  • dobanditi o meserie pentru tot restul vietii
  • puteti initia o afacere in regim propriu

Prin absolvirea unor cursuri de specializare si perfectionare va consolidati pozitia ca angajat, va cresteti sansele de promovare si invatati concepte noi de la trainerii nostri cu experienta in companii multinationale si institutii de prestigiu.