Newsletter Comargo Business School
Dezvoltator de programe de formare profesionala. Furnizor autorizat de formare profesionala acreditat de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanlor Vârstnice, Ministerul Educatiei Nationale prin Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Newsletter > Abonare/dezabonare

Comargo Business School va ofera posibilitatea sa va inscrieti la unul sau mai multe newsletter-e direct de pe site-ul www.comargo.ro. Astfel, veti primi cu prioritate toate stirile, noutatile si informatiile de ultima ora din domeniile de interes pe care le-ati ales si pe care noi loe transmitem in mod regulat abonatilor nostri.

Cum va puteti abona la newsletter-ul Comargo?

Pentru a va abona la newsletter-ul Comargo Business School, va rugam sa parcurgeti pasii de mai jos:

Pasul 1:
Folositi caseta de inscriere la newsletter din partea stanga a paginii, sub meniul principal al site-ului. Introduceti adresa dvs. de email si dati click pe butonul "Abonare".

Pasul 2:
In pagina urmatoare, completati numele dvs, orasul si dati apoi click pe butonul de Inscriere. Veti primi pe adresa de email introdusa de dvs. un mesaj care contine un link de confirmare a inscrierii.

Pasul 3:
In mesajul de email pe care il primiti, executati click pe link-ul de confirmare a inscrierii. Prtin aceasta, noi verificam daca adresa de email pe care ati introdus-o in pasii 1 si 2 este valida si ca aveti acces la ea. Daca link-ul de confirmare nu functioneaza, introduceti manual codul de confirmare din email in pagina indicata in mesaj.

Pasul 4:
Dupa confirmarea adresei de email, ajungeti intr-o pagina unde puteti sa alegeti la care dintre newsletter-ele noatre doriti sa va abonati, apoi salvati preferintele. Sunteti acum inscrisi in baza noastra de date si veti putea primi newsletter-ele noastre. 

Dezabonarea de la newsletter-ul Comargo

Noi nu trimitem niciodata mesaje nesolicitate prin email. Toti cei care primesc mesaje de la sistemul nostru de newsletter-e si-au exprimat acordul pentru a primi aceste mesaje. Daca doriti sa va dezabonati de la newsletter-ul nostru, puteti face asta in orice moment, facand un simplu click pe link-ul de dezabonare care insoteste toate mesajele de email pe care le primiti de la newsletter-ul nostru.

Arhiva newsletter-elor Comargo Business School